Simple English.

Ja, ik wil mijn horizon verbreden!

neem direct contact op

Vertalingen

Wij zijn ook uw vertaalbureau Engels

Meer dan de helft van de wereldbevolking is het Engels min of meer machtig. Dit aantal neemt toe, waarmee de dominantie van die taal in het dagelijks verkeer wordt bevestigd. Daarom vertalen wij teksten van het Nederlands naar het Engels en omgekeerd.

Wij zijn gespecialiseerd in Simple English

Omdat die paar miljard mensen echter niet allemaal het gangbare Engels machtig zijn, is er een nieuwe, officiële vorm van Engels ontwikkeld: Simple English. Deze vorm heeft eenvoudige grammatica en gebruikt zoveel mogelijk woorden die in andere talen ook voorkomen. Een voorbeeld: to cause is veroorzaken, in het Spaans is dat causar. Zo zijn er vele andere voorbeelden.

Basic-Text maakt duidelijke vertalingen Nederlands - Engels

Veel vertaalbureaus zien Simple English over het hoofd en koketteren graag met hun inhoudelijke kennis van het Engels. Dat kunnen wij ook, indien u dat wilt. Liever tonen wij aan dat het veel eenvoudiger kan, omdat wij het leuk vinden deuren te openen die anders gesloten blijven. Daarom doen wij veel vertaalwerk.

Meer rendement met Simple English

Met Simple English heeft u dubbel rendement: U kunt de Engelstalige markt op, maar ook landen als Spanje, Italië en Frankrijk Duitsland, traditioneel moeilijkere landen vanwege de taalbarrière, worden veel toegankelijker.

Wij schrijven ook gewone Engelse teksten en verzorgen uw vertaalwerk van Nederlands naar Engels en omgekeerd.