Teksten schrijven.

Hier wil ik meer van weten!

neem direct contact op

Originele Teksten

No nonsense Tekstschrijven

De moderne tekstschrijver is doelgroepgericht, marketingtechnisch en heeft een beetje verstand van de achterliggende technologie. Het is tegenwoordig veel meer dan de letters in de juiste volgorde zetten. Daarom neemt een professioneel bureau als Basic-Text u veel werk uit handen, u hebt immers al genoeg aan uw hoofd.

Originele Teksten

Uw website, folder nieuwsbrief etc. is niet alleen bestemd voor informatie, het is ook uw visitekaartje. Daarom is het beter om met een professioneel bureau samen te werken. Tekstschrijven is een vak. Toegankelijke teksten zijn ons handelsmerk. Wij schrijven originele teksten en bewerken ook uw zelf geschreven teksten indien u dat wilt.

Uw boodschap goed overbrengen

Uw boodschap is bestemd voor uw klanten. Het overbrengen van die boodschap is dus waar het allemaal om gaat. Wij leveren toegankelijke teksten, op maat geschreven zodat u zeker weet dat uw doelgroep wordt bereikt.

Basic-Text schrijft in begrijpelijke taal

Tekstschrijven in begrijpelijke taal is wat wij doen. Om tot het juiste resultaat te komen bekijken wij samen met u uw doelgroep. Daarnaast hebben wij begrip nodig van uw diensten en/ of producten en hoe ze werken. Wij denken vervolgens met u mee om tot een uitstekend resultaat te komen. Hoe meer bouwstenen wij hebben, hoe beter de constructie van uw tekst zal zijn.

Wij schrijven toegankelijke teksten voor al uw:

brieven

brochures en folders

cursussen

formulieren

handleidingen

nieuwsbrieven

offertes

vacatures

vragenlijsten

websites